Freelancevoordeel: Hart & Ziel 'live' in Barneveld

foto+ribbon_b

Goede gesprekken, mooie muziek, een interactieve Bijbelquiz, een uitdagende stelling en eigentijds cabaret zijn de belangrijkste ingrediënten van het evenement ‘Hart en Ziel Live’, dat op dinsdag 10 maart het levenslicht ziet in het Schaffelaartheater. De organisatie is in handen van de Barneveldse Krant.nl. BDU-freelancers kunnen het evenement met voordeel (7,50 euro inclusief consumptie) bijwonen.

 

De avond in het Barneveldse theater wordt gepresenteerd door Erik Roest (rechts op de foto), Hans-Lukas Zuurman en Martin Boon. Roest en Zuurman maken deel uit van de redactie van de Barneveldse Krant, Boon schrijft wekelijks artikelen voor het katern Hart & Ziel. Samen staan zij voor de uitdaging om het evenement in goede banen te leiden. ,,In Hart & Ziel besteden we elke vrijdag aandacht aan thema’s als geloof, inspiratie, zingeving en passie” , vertelt Roest. ,,Die elementen willen we ook laten terugkomen in de ‘live’ versie van ons katern. Het wordt een avond vol diepgang en inhoud, maar er zitten ook voldoende luchtige elementen in.”

 

Joost van Veldhuizen, kunstenaar en ontwerper, zal in het onderdeel ‘Bespiegelingen’ zijn licht laten schijnen over thema’s als ‘de samenleving’, ‘geloof’ en ‘de toekomst’.

 

Het Barneveldse koor Choir4Hope, dat inmiddels 130 leden telt, zal enkele liederen ten gehore brengen. Dirigent Peter Overduin komt uitgebreid aan het woord.

 

De derde gast is singer-songwriter Rozemarijn Ploos van Amstel. Sinds kort vormt ze een duo met de Voorthuizense muzikant Loek Goede, genaamd Horizon. Aan de hand van haar songteksten zal de zangeres vertellen welke thema’s haar zoal bezighouden.

 

Het publiek mag zelf actief aan de slag tijdens de allereerste Barneveldse Bijbelquiz, waarbij de bijbelkennis van de aanwezigen op een ludieke manier wordt getest.

 

Ook humor krijgt een plek in het programma. Samen met de Voorthuizense komiek Cor Wiesnekker (links op de foto) leeft Erik Roest zich uit in de sketch ‘Wie is de coolste vent van het Oude Testament’. Het duo stond in Barneveld al eerder op de planken tijdens de oudejaarsconference ‘Kippenvel’ (2009), die de Barneveldse Krant ook organiseerde.

 

Verder is er een debat over de stelling ‘Is er leven na de dood’, waarbij enkele bekende gasten ingaan op deze vraag.

 

Het evenement ‘Barneveldse Krant – Hart & Ziel Live’ vindt dinsdagavond 10 maart plaats in het Schaffelaartheater. De aanvang is om 20.00 uur.

BDU-freelancers kunnen hun belangstelling laten blijken door een mailtje te sturen aan één van de contentmanagers: Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl), Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).

 


Geplaatst op 19 februari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.