GAMMA Racing Day

foto+ribbon_b

Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus vindt het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa plaats op het TT Circuit in Assen. In de ochtend van 1 augustus wordt er door de motoren nog gekwalificeerd, maar de Formule1-demonstratie van Scuderia Toro Rosso, die voor het eerst ook op de zaterdag wordt georganiseerd én de races van de historische toerwagens en GT’s, Formule Renault, het EK Superkarts, de Renault Clio Cup, de Supercar Challenge, de Superkarts én BOSS GP, kent ook de zaterdag inmiddels een dagvullend race- en showprogramma.

 

Ook op zondag staat de Formule 1 demonstratie van Max Verstappen in zijn Scuderia Toro Rosso gepland.

 

Via de site www.gammaracingday.nl zijn gratis toegangskaarten verkrijgbaar voor het circuit.

 

Voor degenen die het geheel van dichtbij willen meemaken, heeft de BDU vrijkaarten van de paddock beschikbaar. Belangstellenden kunnen de kaarten aanvragen via een e-mail aan info@bdu.nl. (Let op: vanwege de vakantietijd is het onzeker of de contentmanagers de mails tijdig zien!)

 


Geplaatst op 23 juli 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.