Gemeente Haarlemmermeer verlengt contract met HCnieuws

De gemeente Haarlemmermeer heeft deze week bekendgemaakt nog een jaar door te gaan met het publiceren van de gemeentekrant Informeer in de titels HCnieuws en Witte Weekblad Nieuw-Vennep.

In het reeds lopende contract – wat dit eind dit jaar afloopt – voor de opmaak, druk en verspreiding van de gemeentekrant Informeer was de mogelijkheid tot verlenging vastgelegd. De gemeente Haarlemmermeer heeft aangegeven graag gebruik te maken van de verlenging met een jaar.


Geplaatst op 20 september 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.