Gemeente Utrechtse Heuvelrug verlengt overeenkomst

heuvelrug

De nieuwe overeenkomst tussen BDUmedia en gemeente Utrechtse Heuvelrug is vorige week getekend door burgemeester Frits Naafs en uitgever Wiljo Klein Wolterink. De gemeentelijke berichten worden ook de komende jaren gepubliceerd in De Kaap.nl/Stichtse Courant.nl en in de huis-aan-huiseditie.

De gemeente schreef eerder een aanbesteding uit die dus gewonnen werd door BDUmedia. De lopende afspraken kunnen hierdoor gecontinueerd worden. Uit een recent gehouden enquête van de gemeente blijkt dat de meerderheid van de inwoners hieraan grote waarde hecht.


Geplaatst op 23 juni 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.