Gemeentelijke berichten in Wijks Nieuws.nl ('t Groentje)

De gemeente Wijk bij Duurstede publiceert voor het eerst haar gemeentelijke berichten de komende twee jaar in ‘t Groentje Wijks Nieuws.nl. Bijzonder is dat deze gemeente haar bekendmakingen óók blijft melden in concurrent Wijkse Courant. BDUmedia is niettemin blij met de blijk van vertrouwen.

 

Vertegenwoordigers van BDUmedia (de uitgever van Wijks Nieuws.nl) en de gemeente Wijk bij Duurstede zullen de samenwerking binnenkort bezegelen. Nieuwsblad ‘t Groentje verschijnt in drie gemeenten in het Kromme Rijngebied; Wijk bij Duurstede, Bunnik en Houten.


Geplaatst op 8 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.