Geslaagde start voor vernieuwde edities 't Groentje

Groentje 20160106_114505Woensdag 6 januari zijn de drie edities van ‘t Groentje (Houtens nieuws, Wijks nieuws en Bunniks nieuws) voor het eerst verschenen onder verantwoordelijkheid van BDUmedia.

 

De afgelopen weken is hard gewerkt door alle betrokken redacteuren, verkopers en andere collega’s om dit mogelijk te maken. En met succes!

 

De kranten voor de gemeenten Bunnik, Houten en Wijk bij Duurstede zien er prachtig uit. Ze bieden een mooie mix van actuele onderwerpen (veel nieuwjaarsduiken en -recepties) en achtergrondartikelen (persoonlijke verhalen, wereldnieuws op lokaal niveau).

 

Het was flink stressen om ondanks de korte aanlooptijd (vanwege de jaarwisseling), de beperkte training voor Neo, de nieuwe paginamodellen en ook nog een storing in de verbindingen (op dinsdagochtend!) alles tijdig af te krijgen. De beloning bestaat uit drie mooie kranten.

 

Met name To Sytsma, Mia Vernooij en Anneke van Hilten verrichtten heksenwerk, de maandag en dinsdag na de jaarwisseling. Zij werden vanuit BDUmedia bijgestaan door Jean Lommen die één en ander zoveel mogelijk in goede banen leidde.

 

We zijn benieuwd naar de reacties van onze lezers. De dinsdag voor de officiële eerste verschijning werden de eerste exemplaren in het nieuwe jasje in ieder geval positief ontvangen bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bunnik.


Geplaatst op 7 januari 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.