Gezellige chaos bij Abonnee-diner Barneveldse Krant

De redactie van de Barneveldse Krant transformeerde maandagavond 4 februari tot een horecateam tijdens het allereerste Abonnee-diner. Italiaans restaurant La Delizia in Barneveld was met tachtig gasten tot de laatste plaats bezet met trouwe lezers van het enige lokale dagblad van Nederland.

 

Zowel gasten als redacteuren – gehuld in een ‘Lekker lokaal’-schort – spraken na afloop van het culinaire festijn over ,,een ongecontroleerde, maar gezellige chaos”. De eensgezinde conclusie van het redactieteam was dan ook: dit smaakt naar meer. Over een paar maanden volgt een tweede Abonnee-diner in een horecagelegenheid elders in de gemeente Barneveld.

 

Freelancer Frida Noordzij hielp mee in de bediening, maar vond ook nog tijd om opnamen te maken voor een fraaie vlog.


Geplaatst op 8 februari 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.