Goed doel kiezen via poll Barneveldse Krant

Dagblad Barneveldse Krant houdt al jaren in juni een drukbezochte haringparty als netwerkevenement voor onder anderen ondernemers, vertegenwoordigers van belangenorganisaties en politici.

 

De laatste twee edities is een vaatje Hollandse Nieuwe geveild voor een lokaal goed doel. De veiling levert duizenden euro’s op.

 

Voor de komende haringparty kan iedereen via een poll op de website van de Barneveldse Krant kiezen uit vijf goede doelen. Het goede doel met de meeste stemmen krijgt de opbrengst van de veiling. De doelen zijn door de redactie genomineerd na een oproep via de krant, site en Facebook. Klik hier om de poll te bekijken.

 

De poll is een mooi middel om lezers van onze kranten en bezoekers van de sites te betrekken bij lokale evenementen en/of actuele onderwerpen. Bovendien trekt het natuurlijk extra bezoekers naar de sites. Ook tijdens de gemeenteraadsverkiezingen hebben we daar al ervaring mee opgedaan. Als je een goed idee hebt voor een poll, houden we ons aanbevolen.

 

 

 

 

 

 

 


Geplaatst op 25 mei 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.