Gratis verzamel-cd´s voor freelancers BDUmedia

Evenementencentrum Hart van Holland in Nijkerk is zondagavond 29 april het decor voor muziekgala The Golden Years of Dutch Pop Music. Presentator is Johan Derksen.

 

Omdat Stad Nijkerk.nl/BDUmedia een mediapartnerschap heeft met organisator Universal Music, kunnen we vijf verzamel-cd´s verloten onder geïnteresseerde freelancers. Dat zijn cd´s van Earth and Fire, The Cats, Herman Brood, Doe Maar en de hits-cd Sixties Nuggets.

 

Heb je belangstelling, stuur dan uiterlijk vrijdag 9 februari een mail met de titel van je favoriete cd en je adresgegevens naar contentmanager Wim Vonk, w.vonk@bdu.nl. De winnaars krijgen de cd dan de week daarop thuisgestuurd.

 

Meer informatie over The Golden Years of Dutch Pop Music in Nijkerk, met onder anderen George Baker, Peter Koelewijn en Dave Berry, op de website www.goldenyearsofdutchpopmusic.nl.

Entreebewijzen zijn te bestellen via www.ticketmaster.nl (10 euro korting via code BDU2018). Het muziekfeest begint zondagavond 29 april om 20.00 uur.


Geplaatst op 2 februari 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.