Gratis entree Swingin´Harlem bij Amersfoort Jazz

Voor freelancers van BDUmedia zijn twintig vrijkaarten (10 x 2) beschikbaar voor Swingin´Harlem op vrijdagavond 9 juni tijdens Rabobank Amersfoort Jazz. Deze muziekvoorstelling is in theater Flint, van 20.15 tot 22.45 uur.

 

,,Swingin’ Harlem neemt je mee diep in de nachtclubs van de New Yorkse wijk Harlem, waar jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was. De hevige concurrentie en losse sfeer zorgden voor de bloei van spannende muziek en leverden een keur aan ijzersterke bands op, zoals de orkesten van Cab Calloway, Duke Ellington en Fletcher Henderson. Karaktervolle muzikanten zoals Billie Holiday, Louis Armstrong en Fats Waller werden omarmd door het publiek´´, meldt de organisatie.

 

Per freelancer zijn maximaal twee kaarten beschikbaar. Belangstelling? Stuur dan een mail met naam en adresgegevens naar één van de contentmanagers: Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a.monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl). Op is op!

Klik hier voor meer informatie over Amersfoort Jazz. 

 

 


Geplaatst op 15 mei 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.