Gratis entreekaarten voor filmfestival

Wie gaat er nu niet graag naar de film? Het Scenecs International Film Festival vertoont van vrijdag 26 mei tot en met vrijdag 2 juni in Hilversum meer dan zestig korte en lange films en documentaires van debuterende binnen- en buitenlandse filmmakers. Het filmprogramma is te bekijken op www.scenecs.com/programma.

 

BDUmedia heeft voor freelancers enkele tientallen passe-partoutkaarten beschikbaar. Maximaal twee entreebewijzen per persoon. Belangstelling? Stuur een mail naar directie.secretariaat@bdu.nl met naam en adresgegevens en zet erbij voor welke titel je actief bent.


Geplaatst op 8 mei 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.