Gratis entreekaarten voor Winterfair Garderen

 

Voor freelancers van BDUmedia zijn gratis toegangskaarten beschikbaar voor de Winterfair bij De Beeldentuin aan de Oude Barnevelderweg 5 in Garderen. Het evenement wordt gehouden op donderdag 29 en vrijdag 30 november en op zaterdag 1, woensdag 5, donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 december.

 

De Winterfair is in Charles Dickensstijl. Er zijn optredens van verschillende koren en demonstraties van oude ambachten. Verder staan er binnen en buiten ruim zeventig tenten, kraampjes en stands met een keur aan producten. In het hoofdgebouw van De Beeldentuin met oude gevels zijn diverse themakamers, waaronder een Ot en Sienkamer, een landelijke lavendelkamer en een Engelse kamer.

 

Meer informatie op www.winterfairgarderen.nl. Gratis kaarten aanvragen (twee per persoon) kan door een mail te sturen met naam en adresgegevens naar directie.secretariaat@bdu.nl. Vermeld erbij voor welke BDU-titel je werkt.

Geplaatst op 16 november 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.