Gratis kaarten voor Gelderpop indoor in Nijkerk

BDUmedia krijgt binnenkort de beschikking over enkele gratis toegangskaarten voor Gelderpop 90’s & 00’s. Het publiek krijgt legendarische acts als The Vengaboys, 2Unlimited en DJ Paul Elstak voorgeschoteld.

Plaats van handeling is het Hart van Holland in Nijkerk. Het evenement vindt zaterdag 8 februari plaats. Aanvang: 19.30 uur. Heb je belangstelling? Mail dan even naar directie.secretariaat@bdu.nl.

We geven maximaal 2 kaarten per persoon. Mocht de belangstelling groter zijn dan het aantal beschikbare kaarten, dan gaan we loten. Uiterlijk 29 januari ontvang je bericht. Daarna kunnen de kaarten worden verstuurd.

Voor meer informatie check de site www.gelderpop.nl


Geplaatst op 27 januari 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.