Gratis kaarten voor Schaffelaartheater zijn vergeven

De achttien gratis kaarten (9×2) voor diverse voorstellingen in het Schaffelaartheater in Barneveld zijn vergeven. Negen freelancers van BDUmedia die zijn ingeloot – de belangstelling was groter dan het aanbod – hebben hierover inmiddels bericht gehad. De entreebewijzen worden zo snel als mogelijk naar hun thuisadres gestuurd.

 

De achttien kaarten zijn verdeeld over de volgende optredens: Van Dik Hout (4), Abafazi (4, zie foto), De grote 3 (Adèle, Conny en Jasperina, 4), Sanne Wallis de Vries (4) en Theater van het Sentiment (2).

 

Meer informatie over deze en andere voorstellingen op de site www.schaffelaartheater.nl.


Geplaatst op 27 februari 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.