Gratis kaartjes Castle Christmas Fair in Heemskerk

In het tot de verbeelding sprekende kasteel Slot Assumburg is van donderdag 7 t/m zondag 10 december 2017 de derde editie van de Castle Christmas Fair 2017.

 

Het imposante cultuurhistorische bouwwerk in Heemskerk huisvest gedurende deze dagen zowel binnen als buiten haar muren dé kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland. Doe hier inspiratie op voor de kerstdagen, sla alvast wat cadeautjes in voor onder de kerstboom of geniet simpelweg van de vele optredens of een glaasje Glühwein.

 

De organisatie achter het evenement, Holland Promotions, stelt dankzij het mediapartnerschap dat zij onlangs afsloot met BDUmedia, 10 vrijkaarten ter beschikking aan freelancers van BDUmedia. De normale toegangsprijs bedraagt 7,50 euro.

 

De 10 vrijkaarten worden via contentmanager Marieke van der Leij verspreid volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ (maximaal twee kaarten per persoon). Aanmelden kan tot vrijdag 8 december 12.00 uur via m.v.d.leij@bdu.nl. Vergeet niet naam én volledig adres te vermelden, om toezending van de kaartjes via de post zonder onnodige vertraging mogelijk te maken.


Geplaatst op 4 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.