Gratis naar De Nachtwacht en Het Melkmeisje in zand

Onder meer De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn en Het Melkmeisje van Johannes Vermeer zijn er als zandsculptuur te bewonderen. De tiende editie van het Veluws Zandsculpturenfestijn bij De Beeldentuin in Garderen heeft dan ook als thema ‘Hollandse Meesters’.

 

Deze bijzondere expositie – met naast talrijke zandsculpturen ook fraaie houtsculpturen – is voor freelancers van BDUmedia gratis te bezoeken. Dat is mogelijk tot eind oktober. Kaarten bestellen kan door een mail te sturen naar directie.secretariaat@bdu.nl. Met vermelding voor welke titel je werkt en uiteraard naam, adres, postcode en woonplaats.

 

Meer informatie op www.zandsculpturen.nl.


Geplaatst op 13 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.