Gratis naar Freek Vonk

In diverse titels van onze kranten loopt momenteel een actie rond bioloog, kindervriend en televisiepresentator Freek Vonk.  Hij geeft eind december diverse shows in AFAS Live en wij mogen daarvoor kaarten weggegeven.

Normaal gesproken besteden wij met de lokale kranten alleen aandacht lokale activiteiten, maar Freek Vonk is een uitzondering. De man is zo populair bij kinderen, dat we het weggeven van kaarten niet aan ons voorbij wilde laten gaan. En vanuit gebied Hoofddorp is AFAS ook weer niet zo ver weg.

We hebben helaas geen aparte kaarten om weg te geven aan freelancers, maar je kunt natuurlijk altijd meedoen met de prijsvraag in de krant. Succes!

 

 


Geplaatst op 6 december 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.