Gratis naar Gamma Racingday

In de paddock, het rennerskwartier, met uitzicht over het strat-finishgedeelte van het TT-circuit in Assen, geniet je op zondag 18 augustus op deze bruisende locatie in een ongedwongen sfeer van het grootste gecombineerde auto-, motor-, en kartrace-evenement van Europa.

Je wordt voorzien van eten en drinken, een programmaboek, hebt toegang tot live racebeelden en rondetijden op diverse grote schermen. De perfecte plek om te genieten van het altijd weer verrassende programma van de Gamma Racing Day.

In de Pitroof Inn word je ontvangen met koffie, thee en gebak, je hebt de beschikking over een Hollands dranken assortiment geschonken aan de bar, je krijgt een fingerfood lunch gepresenteerd en ’s middags worden je diverse snacks en hapjes aangeboden.

We hebben 10 (5 x 2) VIP vrijkaarten te verloten voor zondag 18 augustus. Meeloten? Mail naar directie.secretariaat@bdu.nl als je met de verloting mee wilt doen. Verloting is 8 augustus.


Geplaatst op 2 augustus 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.