Gratis naar het Betuws Spektakel

foto+ribbon_b

Freelancers van BDUmedia kunnen gratis naar het festival Betuws Spektakel, in het Gelderse Buren.

Via de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) en Alex Monster (a.monster@bdu.nl) kun je toegangsbewijzen aanvragen voor het Hollands Spektakel (vrijdagavond 1 juli), het Beats Spektakel (zaterdagavond 2 juli) en het Tiroler Spektakel (zondagmiddag 3 juli).

Tijdens het Hollands Spektakel treden Xander de Buisonjé (foto), Frans Duijts en Wolter Kroes op.

De zaterdagavond van het Betuws Spektakel heeft alle ingrediënten voor een gigantisch feest. Tot nu zijn Ronnie Flex & Lil Kleine, Manuel & Geza én De Kraaien geboekt voor het Beats Spektakel.

De Original Zillertaler, Egerländerkapel en Apres Ski Hut on Tour laten tijdens het Tiroler Spektakel de temperatuur stijgen tot subtropische hoogtes.

 


Geplaatst op 24 juni 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.