Gratis naar Peter Heerschop, kerstshow Elvis of Wibi Soerjadi

elviskerstshow

BDUmedia heeft voor freelancers in totaal twintig maal twee gratis toegangskaarten beschikbaar voor enkele optredens in het Schaffelaartheater in Barneveld.  Freelancers kunnen kiezen uit een voorstelling van cabaretier Peter Heerschop (donderdag 24 november, 20.00 uur), de Elvis-kerstshow (vrijdag 23 december, 20.00 uur) of een verrassingsconcert van pianist Wibi Soerjadi (zondag 22 januari, 15.00 uur).

 

Door een mail te sturen naar één van de contentmanagers – Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a.monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) – kunnen freelancers aangeven of ze belangstelling hebben voor twee kaartjes van één van de drie voorstellingen. Dat kan tot uiterlijk aanstaande donderdag 17 november. Als zich meer dan twintig freelancers melden, volgt een loting. De winnaars maken we in de volgende nieuwsbrief bekend. Graag het postadres vermelden in de mail.

 

Meer informatie over het optreden van Peter Heerschop en de Elvis Presley-kerstshow vind je op www.schaffelaartheater.nl. Bij Wibi Soerjadi gaat het zoals gezegd om een verrassingsconcert.


Geplaatst op 14 november 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.