Gratis naar ´Theater van het Sentiment´

Voor freelancers van BDUmedia zijn zestien gratis toegangskaarten beschikbaar voor ´Theater van het Sentiment´ in het Barneveldse Schaffelaartheater. Datum: donderdag 13 april, aanvang 20.00 uur.

 

Het KRO/NCRV-radioprogramma ‘Theater van het Sentiment’ viert zijn 20-jarig bestaan als avondvullend theaterprogramma. Een groots feel goodfeest en een trip ‘Down Memory Lane’, meldt het theater. ,,Presentatoren Stefan Stasse, Marc Stakenburg en Jeanne Kooijmans  nemen bezoekers mee terug in de tijd met beeldfragmenten van grote en kleine gebeurtenissen, mode, trends, humor, televisie, etcetera. Een voorstelling boordevol muziek en de mooiste liedjes uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, vertolkt door een fantastische liveband onder leiding van  Bob Schimscheimer.´´

 

Heb je belangstelling voor gratis entreebewijzen (twee per freelancer), stuur dan uiterlijk woensdag 29 maart een mail naar contentmanager Wim Vonk, w.vonk@bdu.nl.

(Foto: Lex Putman)

 


Geplaatst op 24 maart 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.