Gratis naar Zandsculpturen

Ze zijn er nog, de toegangskaarten voor het fraaie Zandsculpturenfestijn in Garderen! Het thema dit jaar is ‘Reis om de wereld’.

Jaarlijks maken zandkunstenaars van naam en faam de fraaiste beeldhouwwerken van zand. Het project in Garderen (bij Barneveld) heeft zich ook wereldwijd een reputatie verworven. Mere informatie over de editie van 2019 is te vinden op de website: www.zandsculpturen.nl.

Het Zandsculpturenfestijn is geopend tot en met zaterdag 2 november. In die periode is het evenement van maandag tot en met zaterdag te bezoeken. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang.

Belangstelling voor vrijkaarten? Stuur een mailtje naar directie.secretariaat@bdu.nl. Bij de foto: Kunstenaars maken de fraaiste voorstellingen van zand.


Geplaatst op 30 augustus 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.