Gratis stockfoto's

BDU-medewerkers én freelancers geregeld het internet en de redactiesystemen af, op zoek naar een geschikte (stock)foto. Bijvoorbeeld om een advertentie van een fietsenwinkel te ondersteunen met een passende afbeelding of een redactioneel artikel te verfraaien met een foto.

Wat niet iedereen weet: verschillende websites (zoals Pixabay) bieden gratis stockfoto’s aan. Geen risico op rechtendiscussies of ellenlange zoektochten. Snel, effectief en het aanbod is gigantisch. Overigens zijn ook via Google vele rechtenvrije foto’s te vinden. Doe hier jouw voordeel mee.


Geplaatst op 23 april 2017

 

One thought on “Gratis stockfoto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.