Gratis toegangskaarten voor Hét Preuvenement Barneveld

Foto: Erik van ‘t Land

BDUmedia heeft een aantal gratis toegangskaarten voor Hét Preuvenement Barneveld in de aanbieding. Het culinaire evenement wordt woensdag  29 augustus (van 18.30 – 23.00 uur) en donderdag 30 augustus (van 17.00 – 23.00 uur) gehouden op de parkeerplaats bij het Schaffelaartheater.

 

Hét Preuvenement biedt Barneveldse horecabedrijven een podium en bezoekers een sfeervol avondje uit op hoog culinair niveau. Restaurants serveren kleine hapjes, die representatief zijn voor het niveau dat de bezoeker in zo’n horecagelegenheid mag verwachten. Het evenement heeft geen winstdoelstelling. Een eventueel batig saldo wordt gereserveerd voor een nog professionelere invulling van Hét Preuvenement in de komende jaren. Ook kan de organisatie ervoor kiezen om een lokaal goed doel te ondersteunen.

 

Denk eraan: eenmaal op het Preuvenement dient nog wel per couvert betaald te worden. Dit kan uitsluitend met de Schaffelaartjes, deze zijn verkrijgbaar voor € 1,50 per stuk op het evenement. Munten zijn niet inwisselbaar voor contanten.

 

Betalingsmogelijkheden zijn: Contant en PIN. Mail naar directie.secretariaat@bdu.nl als je hier naar toe wilt.  Maximaal 4 kaarten p.p.  En op=op

 

Meer informatie op de website www.preuvenementbarneveld.nl


Geplaatst op 3 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.