Hanna de Groot uit dienst

De direct betrokken correspondenten hebben het inmiddels van haar zelf gehoord; Hanna de Groot is sinds 1 juli niet langer werkzaam voor BDU Media. Hanna heeft geruime tijd de collega’s op de eindredactie in Barneveld versterkt. Zij werkte op tijdelijke contracten, omdat een tweetal collega’s door ziekte langdurig uitgeschakeld waren. Gelukkig herstelden zij inmiddels zodanig dat ze de uren van Hanna weer zelf konden gaan invullen.

 

Voor Hanna had dat het minder prettige gevolg dat haar contract niet verlengd werd. In een afscheidsmail aan correspondenten van de Leusder Krant, de titel die zij de laatste maanden coördineerde, zegt ze haar vertrek te betreuren omdat ze met plezier werkte. ,,Erg jammer voor mij, want ik had het naar mijn zin hier en heb ook met heel veel plezier gewerkt voor de Leusder Krant. Een schrale troost is dat mijn vertrek niet lag aan mijn functioneren. Wat dat betreft waren ze gelukkig zeker te spreken over mij”, liet Hanna haar medewerkers weten.

 

Hanna gaat meer tijd steken in haar functie als Communicatiemedewerker bij het Christelijk College Nassau-Veluwe. Daar werkte ze al een paar dagen en dat dienstverband is na haar vertrek bij BDUmedia uitgebreid. Wellicht gaat Hanna na de vakantie als freelancer voor BDU-titels aan de slag. Ze was als content-verwerker onder meer verbonden aan de Barneveldse Krant, Leusder Krant en Hoog & Laag.


Geplaatst op 21 juli 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.