HCnieuws.nl heeft primeur met fotoactie 

hc35do-7403

HCnieuws.nl had vorige week een primeur voor BDUmedia: de ´HCfotolijst´.

Honderden bezoekers van het muziekevenement Meerlive – in het centrum van Hoofddorp – werden gefotografeerd terwijl ze een omlijsting van HCnieuws.nl vasthielden. Donderdagavond was de aftrap en dat bleek al meteen een groot succes. Freelance fotograaf Robert Joore fotografeerde honderden bezoekers. Alle afbeeldingen werden in een fotoalbum op www.hcnieuws.nl geplaatst. Ook Facebook werd ingezet om de actie een nog groter succes te laten worden. Kijk hier maar eens.

Robert Joore gaf alle gefotografeerden een kaartje met daarop de gegevens waar de foto’s te vinden zijn. Ook konden de bezoekers de foto in hoge resolutie opvragen, tegen een kleine vergoeding.


Geplaatst op 2 september 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.