Helders Weekblad ´op de kaart´ bij Grootste Werkfestival

Het Helders Weekblad heeft een mooie visitekaartje afgegeven tijdens het Grootste Werkfestival op maandag 2 oktober in Den Helder. Er waren bekende sprekers, onder wie prinses Laurentien, Joris Luyendijk en Erik Scherder. Verder waren veel gemeenten en grote werkgevers vertegenwoordigd.

 

,,Dit was een prima evenement om BDUmedia als grote uitgever van hyperlokale media én het Helders Weekblad als dé lokale krant in Den Helder op de kaart te zetten´´, meldt uitgever Charna Verheugen. Een enorme kartonnen voorpagina van het Helders Weekblad waarmee bezoekers op de foto konden, was een populaire attractie.


Geplaatst op 9 oktober 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.