Herhaalde oproep: aanmelden bijeenkomst freelancers

Schaffelaartheater

De bijeenkomst voor freelancers in het Schaffelaartheater is aanstaande. Donderdag 7 mei worden daar de BDU-persprijzen uitgereikt en is er gelegenheid om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje te ontmoeten.

 

De betrokkenen zijn druk bezig met de organisatie van de bijeenkomst. De contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) en Alex Monster (a.monster@bdu.nl) wijzen er op dat aanmelden voor de avond verplicht is. Dit is noodzakelijk om de bijeenkomst vlekkeloos te kunnen laten verlopen. Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet.


Geplaatst op 9 april 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.