Herhaalde oproep: nieuws snel publiceren via websites

nefkens

Met het oog op het aanstaande politieke- en sportseizoen drukt BDUmedia alle freelance medewerkers nogmaals op het hart om nieuws snel te publiceren via de online kanalen.

 

 

De komende maanden wil BDUmedia méér en sneller publiceren via de websites. ,,Een belangrijke volgende stap om onze online kanalen (verder) te verbeteren is het zo snel mogelijk plaatsen van artikelen van freelancers op de sites. Dat geldt uiteraard voor complete nieuwsberichten (hoe eerder, hoe beter), maar ook voor korte, prikkelende aankondigingen van langere verhalen die later in de krant verschijnen”, vertellen de contentmanagers Daan Bleuel, Wim Vonk en Alex Monster.

 

Freelancers die in webneo werken, maken voor deze publicaties een los webelement aan. In de eerder verstrekte handleiding staat precies hoe dat werkt. De contentmanagers gaan de komende tijd samen met freelancers aan de slag om het aantal via webneo geplaatste berichten op de sites flink te laten stijgen.

 

Heb je vragen of heb je de handleiding voor webneo nog niet in bezit, neem dan contact op met een van de contentmanagers: Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a. monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl).


Geplaatst op 21 augustus 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.