'Hoofddorp' pakt uit met Zomerpuzzelkrant

‘Hoe kunnen wij in de rustige zomermaanden toch lezers aan ons binden’, vroeg de redactie in kantoor Hoofddorp zich deze zomer af? Met een Zomerkrant! Boordevol met prijspuzzels. Het werd een bewaarexemplaar dat als magazine verscheen in alle titels in de regio Haarlemmermeer/Haarlem.

 

De achterliggende gedachte was dat onze lezers deze Zomerkrant mee zouden nemen op vakantie om lekker te kunnen puzzelen. Naast de vele puzzels stond de krant overigens vol met interessante zomerartikelen. Lekker voor de lezer, hoge attentiewaarde voor de adverteerder. Het mes snijdt aan meerdere kanten.

 

Het was bovendien Een uitgelezen mogelijkheid om samen met trouwe adverteerders onze lezers een extraatje te bieden. Elke puzzel werd tenslotte ‘gesponsord’ door een adverteerder. Elk goed opgeloste puzzel kon onze lezer dus een prijs opleveren. Die prijs werd vervolgens bij de adverteerder in ontvangst genomen. Vele honderden inzendingen mochten wij in de afgelopen periode ontvangen. Er was dan ook flink wat te winnen.

 

Dat hadden ook de ouders van Jasmijn door en dus gingen zij aan de slag met de kruiswoorden, raadsels en sudoku’s. En niet voor niets, zij wonnen de hoofdprijs. Afgelopen week mochten ze naar Balk Rijwielen in Nieuw-Vennep om voor Jasmijn een gloednieuwe fiets uit te zoeken. En daar wist Jasmijn wel raad mee. Op de foto zit ze vol trots op de prachtige fiets geflankeerd door Wilma van Balk Rijwielen en haar puzzelende papa.

 

Alle andere winnaars zijn inmiddels ook de hoogte gebracht.


Geplaatst op 5 oktober 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.