Houtens Nieuws mediapartner van Sportgala Houten

Ewan Watson won begin februari tijdens het Sportgala in Houten de prijs voor Sportcoach van het Jaar 2017. Als mediapartner van het organiserende Sportpunt Houten mocht contentmanager Agnes Corbeij de prijs overhandigen uit naam van BDUmedia/Houtens Nieuws (één van de edities van ‘t Groentje.

 

Zo kreeg de warme band tussen Sportpunt Houten en het Houtens Nieuws extra aandacht, naast de prominente plek in het programmaboekje, mooie banner in het Theater Aan de Slinger en de uitingen op site en posters.


Geplaatst op 16 februari 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.