Houtens Nieuws start met de Duurzaamheidspagina

In Houten hebben verschillende vrijwilligersorganisaties zich verenigd om inwoners van de gemeente een overzicht te geven van de mogelijkheden van verduurzaming van hun woningen. Vorige week verscheen de eerste Duurzaamheidspagina in HoutensNieuws.nl.

De pagina wordt gevuld door de verschillende vrijwilligersorganisaties, die een aantal professionele redacteuren in hun midden hebben. Elke 14 dagen verzorgen zij een volledige pagina in de krant. Het doel is nadrukkelijk om overzicht te bieden in de rimboe van mogelijkheden en geen commerciële boodschap.

Om hun boodschap naar buiten te brengen, hebben zij subsidie gekregen van de gemeente Houten. Zij hebben ervoor gekozen om daarmee ruimte in het Houtens Nieuws te garanderen. In totaal zal de pagina 26 keer verschijnen in 2020.


Geplaatst op 2 maart 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.