Inzenden voor de BDU-persprijzen tot 1 maart

Schaffelaartheater

De organisatie van de uitreiking van de BDU-persprijzen voor freelancers heeft de termijn vastgesteld waarbinnen producties die naar de titels willen meedingen binnen moeten zijn. Wie denkt onderscheidende stukken te hebben geschreven of foto’s te hebben gemaakt die het verschil kunnen maken, moet uiterlijk 28 februari gereageerd hebben.

 

Freelancers die een productie -die het afgelopen jaar gepubliceerd moet zijn geweest- onder de aandacht willen brengen, kunnen daarvoor contact opnemen met één van de content-managers (Daan Bleuel; d.bleuel@bdu.nl, Alex Monster; a.monster@bdu.nl of Wim Vonk; w.vonk@bdu.nl). Hoewel de inzendingen met enige regelmaat binnen komen, kunnen we nog véél meer gebruiken. We willen de deskundige jury’s wel iets te kiezen geven.

 

Wees niet te bescheiden en meldt de stukken of foto’s waar je trots op bent aan! Bij twijfel kun je altijd contact zoeken met één van de bovengenoemde contentmanagers óf de eigen bureauredacteur. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens een gezellige bijeenkomst in het Barneveldse Schaffelaartheater, begin mei.


Geplaatst op 1 januari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.