Jaaropgaven de deur uit

jaaropgave
Deze week worden de jaaropgaven over 2014 opgestuurd naar de freelancers. Voor degenen die meer dan € 8.400,00 hebben verdiend in 2014 zit daar een brief bij met het verzoek een Eigen Verklaring of VAR WUO of VAR DGA op te sturen naar.
Voor degenen die in 2014 een geldige VAR-verklaring hebben opgestuurd geldt dat deze, in afwachting van de nieuwe wetgeving, geldig blijft in 2015. Zij hebben een brief bij de jaaropgave ontvangen waar dat in staat en dat  zij op dit moment dus niets hoeven te doen.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met een van de contentmanagers, Daan Bleuel, Wim Vonk of Alex Monster.

Geplaatst op 15 januari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.