Jury's beraden zich op inzendingen

SchaffelaartheaterDeze week wordt cruciaal voor de inzenders van producties in het kader van de BDU Persprijzen; de jury’s (één voor het beeldmateriaal en één voor de geschreven producties) komen deze week bij elkaar om de winnaars aan te wijzen.

 

En dat zal nog geen sinecure zijn. In beide categorieën kwamen tientallen inzendingen binnen. En een eerste vluchtige beoordeling daarvan leert dat de gemiddelde kwaliteit op een behoorlijk niveau ligt. De winnaars zullen hun titels straks met ere mogen dragen. De concurrentie is stevig!

 

Dat moge onder meer blijken uit het feit dat een aantal BDU-fotografen met producties die ze ook nu instuurden, bij andere gelegenheden (Gelderse Nieuwsfoto) al werden gelauwerd. Of de BDU-jury dezelfde maatstaven zal gebruiken en dus tot een voorspelbare keuze zal komen, staat nog te bezien.

 

Zoals bekend worden de prijzen op donderdag 7 mei op een feestelijke bijeenkomst in het Barneveldse Schaffelaartheater uitgereikt. De bijeenkomst zal -naast de prijsuitreikingen- worden opgeluisterd met sprekers en verstrooiing. Velen hebben inmiddels laten weten dat ze erbij zullen zijn. Maar nog (lang) niet iedereen. Dat zouden we toch graag van tevoren willen horen. Al was het maar om rekening te kunnen houden met beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a.monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl).


Geplaatst op 16 april 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.