Kaarten voor FC Volendam

BDUmedia biedt komend voetbalseizoen weer enkele freelancers de kans om naar een thuiswedstrijd van FC Volendam te gaan. Er zijn twee wedstrijden waarvoor per wedstrijd drie business seats en twee parkeerkaarten beschikbaar zijn.

 

Het gaat om de wedstrijd FC Volendam-Oss op 14 september en de wedstrijd FC Volendam-Twente op 7 december.

 

Wie interesse heeft kan dat per mail aangeven bij Diana Boerman via d.boerman@bdu.nl. Graag in de mail even vermelden naar welke wedstrijd je zou willen en met wie. Reageren kan tot en met woensdag 20 juli. Daarna gaan de namen in de hoge hoed en wordt er geloot.


Geplaatst op 22 juni 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.