Kaartje winnen voor Kerstcircus Haarlem

In het Haarlemse Reinaldapark is ook dit jaar weer het beroemde Kerstcircus. De voorstellingen zijn te bezoeken van 20 december tot en met 5 januari.

In het begin van de voorstelling wordt de bezoeker meegevoerd in de zwoele en sensationele wereld van de revue van de jaren ’60. Het circus gaat er nog niet veel over verklappen, maar zowel de sfeer als de muziek doen denken aan de film Cabaret met Liza Minnelli.

De 28e editie van Kerstcircus Haarlem wordt misschien wel de mooiste voorstelling ooit. Want met het programma Into The Future haalt het circus de top van de Europese circusartiesten binnen. Uiteindelijk wordt de bezoeker van de jaren ’60 meegevoerd naar de toekomst, zoals de titel van de show al deed vermoeden.

In diverse kranten van BDUmedia staat een grote puzzel waarmee gratis kaartjes te winnen zijn. Check dus de kranten deze week en doe mee!


Geplaatst op 12 december 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.