Kantoor Zuid en Ria nemen feestelijk afscheid van elkaar

Het eerste artikel van Ria Scholten dateert van 2007, een zakelijk artikel over Klein Kleding in Sliedrecht. Honderden bezoekjes aan ondernemers in Sliedrecht, Hardinxveld en Gorinchem volgden. Donderdag nam Ria afscheid, met een dubbel gevoel.

Door persoonlijke omstandigheden moest Ria concluderen dat het beter zou zijn om te stoppen met haar werk voor BDUmedia. ,,Ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen. Daarom was het geen makkelijke keuze.” Ria genoot van de gesprekken met ondernemers en van het schrijven van de artikelen voor de pagina Zakelijk. Ook specials schreef ze met veel plezier vol. ,,De Hippiekrant is toch wel mijn favoriet.”

Om Ria te bedanken voor haar jarenlange trouwe inzet, maakten de collega’s van BDUmedia een krant speciaal voor Ria. Contentmanager Agnes Corbeij: ,,De voorkant en achterkant hebben wij met veel plezier voor je gemaakt, de binnenpagina’s zijn eigenlijk een sigaar uit eigen doos.” De krant is gevuld met artikelen die door Ria zelf geschreven zijn. Samen met media adviseur Cora Versteeg bladerde Ria donderdag met veel plezier door de speciale editie. ,,Deze krijgt een mooi plekje”

Ook de ondernemers waar Ria vaak kwam, leverden een inhoudelijke bijdrage aan de voorpagina van de krant. Tuincentrum Sterk gaf haar zelfs nog een grote mand met violen. Ria: ,,Ik ga de gesprekken zeker missen, maar krijg nu meer tijd voor helemaal niks.”


Geplaatst op 27 september 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.