Vrijkaarten voor Kerstcircus Haarlem

We zijn in Hoofddorp druk bezig met een mooie deal met het Kerstcircus in Haarlem. We zijn lekker op tijd! Van 21 december tot en met 2 januari zijn er meerdere voorstellingen per dag van dit populaire Kerstcircus voor jong en oud.

 

In de deal met de organisatie zitten kortingsacties voor de lezers, we willen (en kunnen) VIP-arrangementen weggeven en er zijn mogelijkheden voor lezers om een kijkje achter de schermen te nemen.

 

Voor onze freelancers willen we graag vrijkaartjes. Nu hebben wij geen idee hoe populair een Kerstcircus is bij onze schrijvers en fotografen. Wie interesse heeft, kan een mailtje sturen naar j.touw@bdu.nl. Het is dan niet zeker dat je vrijkaartjes krijgt, maar dan hebben we een indicatie, zodat we er sowieso niet teveel vragen. Aan het einde van de zomer hoor je of je daadwerkelijk een kaartje krijgt.

 


Geplaatst op 3 augustus 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.