Kerstgroet namens de redactie

Het is de laatste jaren al een traditie geworden. Omdat ‘video’ een steeds belangrijker plaats inneemt in de dagelijkse nieuwsvoorziening, nemen de vaardigheden op dat gebied in de eigen organisatie ook hand over hand toe. En dat leidt inmiddels alweer een paar jaar tot een kerstgroet en nieuwjaarswens in de vorm van bewegend beeld.

 

Bekijk de video hier. En uiteraard sluit de redactie van deze site zich van harte aan bij de wens dat de feestdagen voor iedereen fijne herinneringen zullen nalaten. En proosten we graag op een prettige samenwerking in 2019!

 

Redactie www.bdufreelancer.nl


Geplaatst op 21 december 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.