Kerstvideogroet voor freelancers

De freelancers van BDUmedia in ´midden-Nederland´ hebben de videokerstgroet al per mail ontvangen, maar we willen dit originele gebaar van onze videoredactie in Barneveld graag met iedereen delen.

En we maken van de gelegenheid gebruik om al onze freelancers te bedanken voor hun inspanningen in het afgelopen jaar en iedereen goede feestdagen en een meer dan gelukkig 2018 toe te wensen.

 

PS: De videoredactie is nu al aan het nadenken over een kerstgroet eind 2018 voor het totale BDU-gebied.

 

Bekijk hier de video (geluid aan!): https://bdu.bbvms.com/view/playout_zonder_logo/2886988.html


Geplaatst op 22 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.