Klaas Drupsteen presenteert bijeenkomst freelancers

klaas

Klaas Drupsteen (foto) presenteert de tweede bijeenkomst voor freelancers op donderdag 9 juni. Drupsteen is (voormalig) televisiepresentator, vinoloog én freelance columnist bij BDUmedia.

 

Klaas Drupsteen is sinds een aantal maanden eigenaar van een wijnhandel in Culemborg. In een wekelijkse rubriek doet hij in de Culemborgse Courant.nl verslag van een persoonlijke ontmoeting met een klant van zijn winkel. In het Schaffelaartheater vertelt hij over de impact van de lokale media in een gemeenschap en zoekt hij het gesprek met de aanwezigen. Klaas geeft in het theater op eigen wijze invulling aan de verschillende onderdelen. Zo verweeft de voormalig presentator van Hello Goodbye een wijnproeverij door het programma.

 

Caroline Voorbergen (foto hieronder), freelancer van onder andere Het Kompas Sliedrecht.nl, zorgt voor meerdere muzikale intermezzo’s. Onder haar artiestennaam Carolina de Holanda geniet zij in Mexico bekendheid als zangeres van authentieke volksmuziek. Aan het einde van de feestelijke avond worden de winnaars van de BDU-persprijzen bekendgemaakt.

carolina

Aanmelden voor de feestelijke avond kan nog steeds, bij de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl). Let op: aanmelden is verplicht.


Geplaatst op 29 april 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.