Klanten spreekuur Barneveldse Krant tevreden naar huis

Het eerste spreekuur van de Barneveldse Krant, bedoeld voor abonnees met vragen over de digitale versie (e-paper) van het enige dagblad van BDUmedia, werd onlangs bijgewoond door zes belangstellenden. Gerard Brom, die namens onze ICT-afdeling aanwezig was, mocht vooral inlogproblemen oplossen. Dat deed hij met overtuiging, waardoor alle bezoekers tevreden ons pand aan de Marconistraat verlieten.

 

Tussen de bedrijven door gaf Gerard ook antwoord op allerlei vragen (over bijvoorbeeld de leesbaarheid en snelheid van onze e-paper) en hield hij een mini-college over verschillende digitale aspecten van de Barneveldse Krant. Namens de redactie was Erik Roest van de partij.

 

Het spreekuur was het rechtstreekse gevolg van signalen dat nogal wat abonnees moeite hadden met het inloggen op de e-paper (de digitale versie van de gedrukte krant). Volgens Erik Roest is het de bedoeling het initiatief op afzienbare termijn nog eens te herhalen. ,,Het past in ons beleid om de lezer vaker op te zoeken”, aldus Roest. Het organiseren van workshops of acties als een ‘abonnee diner’ passen ook in de nieuwe trend.


Geplaatst op 26 april 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.