Komen en gaan van stagiairs

BDUmedia

Het is momenteel een komen en gaan van stagiairs bij BDUmedia. Bij BDUvideo vindt in februari een wisseling van de wacht plaats. Jelle van der Meijden/Nick van Amersfoort (ROC A12, Allround DTP) en Martijn Bergman/Michel Keulstra (Christelijke Hogeschool Ede) zijn eind januari klaar met hun stage van vijf maanden. Vanaf maandag 8 februari wordt de videoredactie door drie meiden bevolkt. Van het ROC Rijnijssel komen Sjaquelina Greutjes, Chanda van den Brink en Laura Wiggerts. Ze lopen stage tot medio juni.

 

Romy van Rheenen (Hogeschool van Amsterdam, Communicatie) liep tien weken stage in het Contenthuis. Ze heeft vrijdag 22 januari afscheid genomen.

Romy heeft onder meer meegeholpen aan het opzetten van de nieuwsdienststructuur. Ook heeft ze middels enquête contacten en samenwerkingsverbanden gelegd met 2500 potentiële nieuwsleveranciers.

 

De nieuwsdienst krijgt per 1 maart drie maanden versterking in de vorm van Joëlle Kelderman (Hogeschool van Utrecht, Journalistiek).

 

Nieuw in het Contenthuis is ook Hanna de Groot. Zij vult tot half juli de werkervaringsplaats in bij de Barneveldse Krant. Hanna is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en volgde daar de richting Media, Informatie en Communicatie.

 


Geplaatst op 22 januari 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.