Komst 46 kranten HMC definitief

De Telegraaf Media Groep (HMC) en BDUmedia hebben woensdag 31 mei eindelijk de koopovereenkomst ondertekend van 46 huis-aan-huis bladen. Namens BDU zette algemeen directeur Henk van Esch (links) zijn handtekening.

 

Diezelfde middag was er voor het eerst de mogelijkheid om kennis te maken met de ruim 70 nieuwe medewerkers die 1 juni in dienst zijn getreden bij BDU. Deze bijeenkomst vond plaats in het TMG-hoofdkantoor in Amsterdam.
Wiljo Klein Wolterink (directeur/uitgever), Henk van Esch (algemeen directeur), Charna Verheugen (uitgever Noord-Holland), Arja Groen (HR-manager), Rosalie Kraaijeveld (HR-adviseur), Alex Monster (contentmanager) en Erwin Klein Wolterink (salesmanager) waren namens BDU aanwezig. De eerste ontmoeting verliep positief, ondanks het late tijdstip waarop de TMG-medewerkers geïnformeerd werden over hun nieuwe werkomgeving.

In het Gooi verschijnen deze week al titels in de nieuwe vorm. Enter Media BV trapt hiermee af. Volgende week gaan het cluster Haarlem en Leiden over. Noord-Holland volgt vanaf 1 augustus.


Geplaatst op 2 juni 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.