Koningspaar op de voet gevolgd

Een speciale gelegenheid vraagt om een speciale aanpak. Het koningspaar bracht een bezoek aan vijf van de zeven West-Friese gemeenten. Freelancer Gerda Holla volgde het koningspaar op de voet. Dit op slechts een paar meter afstand. Ook fotograaf Theo Annes was bij het bezoek.

 

De lezers van het Westfries Weekblad werden via Facebook en de website op de hoogte gehouden van het verloop van het bezoek. Zij konden genieten van prachtige foto’s die van de koning en koningin werden gemaakt bij de aankomst in Hoorn, kregen door de foto’s een indruk van het gesprek wat werd gevoerd over de Westfrisiaweg en van de ontmoeting die het koningspaar had bij voetbalvereniging Zouaven om met partijen te praten over het alcoholgebruik onder jongeren. De laatste foto’s in het album op de website zijn van het bezoek aan Enza Zaden in Enkhuizen en de afsluiting van het bezoek in Medemblik.   

 

Een goede samenwerking tussen freelancer, fotograaf en de redactie van het Westfries Weekblad met als afsluiter een prachtige spread over het bezoek in de krant van afgelopen woensdag.


Geplaatst op 6 juli 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.