Korting op cursus 'fotobewerken' voor BDU-freelancers

voor-nieuwsbrief-foto-cees-wouda-1-van-1Een foto is snel gemaakt, iedereen kan het. Toch kom je nog vaak problemen tegen, tegenlicht, of foto’s die geelbruin zijn door het lamplicht in de ruimte waar ze gemaakt zijn.

 

Veel van deze problemen zijn te verhelpen met Lightroom, een fotobewerkingsprogramma van Adobe dat veel gemakkelijker te leren is dan bijvoorbeeld Photoshop. Behalve het verbeteren van foto’s biedt het nog veel meer mogelijkheden, zoals het beheren van foto’s zodat je ze gemakkelijk terug kunt vinden, het maken van een diashows en nog veel meer functies die je beter en efficiënter zullen doen werken.

 

Onze fotograaf Cees Wouda heeft een cursus ontwikkeld waarmee je alle mogelijkheden van Lightroom kunt leren, en hij biedt deze cursus aan voor BDU-freelancers voor € 135 (normale prijs is € 150), inclusief BTW. De cursus wordt gegeven in de avonduren op een locatie in Amersfoort, en bestaat uit zes lessen van twee uur.

 

Meer informatie vind je hier: ceeswoudafotografie.nl onder het menu ‘cursus/workshop’. Als je mee wil doen stuur dan een mail naar cees.wouda@gmail.com en meld bij de aanmelding dat je (freelance-)medewerker bent van BDU. Zoals je op de website kunt zien, begint de cursus op maandagavond 9 januari.


Geplaatst op 19 december 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.