Kortingsactie voor avonturenpark Hellendoorn

Tip voor een dagje uit met de kinderen (in de vakantie of daarna): BDUmedia heeft 25 voordeelbonnen voor pretpark Hellendoorn voorhanden. Het gaat om een kortingsactie voor de aanschaf van een entreekaartje, een ‘smulpakket’ (snacklunch) en een Doeboekje. De houder van een kortingskaart betaalt 19,50 euro (let op: in de weken 31, 32, 33, 34 en 43 een euro méér) in plaats van 29,95 euro.

 

De actie is geldig tot en met 28 oktober.  Belangstellenden kunnen een mailtje sturen naar: directie.secretariaat@bdu.nl als je interesse hebt. Elke bon geeft maximaal 6 personen recht op de kortingsaanbieding. Meer informatie over het park:


Geplaatst op 6 juli 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.