Kortingsactie voor het Dolfinarium

Op zoek naar een betaalbaar dagje uit met de kinderen, deze zomer (of het najaar)? BDUmedia heeft kortingspassen voor het Dolfinarium in Harderwijk in de aanbieding.

 

De pas geeft recht op een aanzienlijke korting. Maximaal 5 personen kunnen via de pas een toegangsbewijs én een bon voor een snackmenu aanschaffen met ruim 14,= euro korting (per persoon).

 

De actie is geldig tot en met 28 oktober 2018. Eén pas is goed voor 5 personen. Belangstellenden kunnen mailen naar: directie.secretariaat@bdu.nl. Wie het eerst komt…

Kijk voor meer informatie op www.dolfinarium.nl


Geplaatst op 6 juli 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.