Kortingskaarten Neeltje Jans en Dolfinarium

foto+ribbon_b

BDUmedia heeft kortingskaarten beschikbaar voor deltapark Neeltje Jans en het Dolfinarium.

Met de kortingskaart van Neeltje Jans kunnen belangstellenden tegen gereduceerd tarief een toegangsbewijs mét snackmenu aanschaffen. Dit pakket kost 18,95 euro voor kinderen van vier tot en met elf jaar.  Alle andere geïnteresseerden betalen 23,95 euro per persoon. De kortingsbon is geldig tot en met 31 oktober.

Per persoon ontvangen freelancers bij het Dolfinarium een korting van € 10 op de entree en een snackmenu. Je betaalt dan € 23,45 per persoon. Maximaal vijf personen kunnen gebruikmaken van de kortingskaart. Deze actie is geldig tot en met 1 november 2015. Belangstellenden kunnen zich melden bij een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).


Geplaatst op 18 september 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.